STUUR ONS EEN BERICHT

  ALGEMENE VRAGEN

  Bij een bestelling onder de €100,- (zegge één honderd euro) excl. BTW worden er €7,25 verzendkosten berekend.

  Leveringen geschieden gratis bij een aankoop bedrag van €100,- (zegge één honderd euro) excl. BTW of meer.

  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is binnen 2 á 3 werkdagen in huis. Uiteraard dient het bestelde artikel dan wel op voorraad te zijn, anders geldt de levertijd welke is aangegeven bij een niet voorraad artikel.

  RETOURNEREN

  Retouren worden alleen geaccepteerd met een door verkoper vooraf afgegeven retourbonnummer én indien de retour voldoet aan de voorwaarden.

  Om een product te retourneren vragen wij u om dit retourformulier in te vullen.

   

  Voorwaarden:

  Graag het retourformulier compleet invullen en bij het artikel toevoegen en opsturen naar het adres welke op het retourformulier staat.

  Na beoordeling van de door u aangeboden retour, zullen wij overgaan tot creditering.

  Mits het artikel onbeschadigd / ongemonteerd is en in originele en onbeschadigde / onbeschreven verpakking zit. 

  Daarnaast moet de productverpakking, inclusief alle productstickers, terug worden verzonden en mag NIET worden gebruikt als verzenddoos! Mocht de productverpakking beschadigd zijn, dan kunnen wij een eventuele waardevermindering in rekening brengen.

  Tevens mag de verzegeling niet verbroken zijn. Bij producten waarvan de verzegeling van de verpakking is verbroken kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen.

  Reden hiervan is dat wij bij deze producten niet kunnen garanderen dat deze nog volledig naar behoren werken en deze door ons niet meer kunnen worden verkocht.

  Verzegelde producten worden vóór verzending ten alle tijde volledig door de fabrikant getest waarmee werking van het product vóór verzegeling kan worden gegarandeerd.

  Indien uw retourzending niet aan bovengenoemde voldoet, kunnen we niet overgaan tot creditering. Dan kunt u het product / de producten afhalen op afspraak, deze zenden wij dan niet terug. Tenzij u zelf hier de verzendkosten van voor eigen rekening neemt.

  Kosten voor het retourneren zijn ten alle tijden voor de kopende partij, tenzij er aan er door de verkopende partij een foutief product is geleverd.

  Wij proberen uw retour na ontvangst z.s.m. af te handelen, echter zijn wij soms afhankelijk van de fabrikanten i.v.m. eventuele garantiebepalingen e.d.

  Indien uw retour aan de voorwaarden voldoet kan er aanspraak gemaakt worden op een restitutie van uw aankoopbedrag.

  Een speciaal voor u besteld artikel kan enkel binnen de eerste 24-uur na bestelling geannuleerd worden, daarna is het niet meer mogelijk om deze te annuleren en/of te retourneren.

  ADRESGEGEVENS

  Telefoon: (076) 562 18 81
  Email: info@cvdeals.nl

  Vanaf €100 verzenden wij gratis

  Klantenservice bereikbaar
  van 09:00 tot 17:00

  Adres: Penningweg 14 D
  4879 AG, Etten-Leur (geen bezoekadres)

  Heeft u vragen over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?
  Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Nog vragen? Neem contact met ons op

  Wij zullen hier al uw vragen over onze online verkoop beantwoorden.

  Antwoord binnen 24 uur!

  Neem contact op

   CONTACT

   CVDeals B.V.
   Penningweg 14 D
   4879 AG Etten-Leur

   084 – 88 247 47

   Heeft u vragen over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.