Over CV Deals

De formule van CV Deals is simpel en doeltreffend:
Goederen voor een lage prijs inkopen en die via de webshop voor een scherpe lage prijs aanbieden. CV Deals heeft geen dure winkel of showroom met personeel. En mocht u bestelling niet op voorraad zijn dan laten we de goederen rechtstreeks vanaf de groothandel bij u thuis bezorgen. Door deze kostenbesparingen kunnen wij een stuk goedkoper zijn dan de reguliere winkels en daarnaast zeer snel leveren.

CV Deals is een dynamisch en gespecialiseerd bedrijf, wij leveren onderdelen voor cv installaties, warm watervoorzieningen en ventilatie systemen van alle gerenommeerde merken. Ook leveren wij professionele installatiematerialen: Van mechanische ventilatie tot leidingsysteem, van cv-ketelonderdelen tot geiser. Kortom, CV Deals is de leverancier met uitgebreid aanbod installatie materialen en CV onderdelen waarbij kennis van, en kwaliteit en ondersteuning op de producten één van onze missies is.

CV Deals is geen dozen schuiver. U kunt een serieuze aanpak verwachten waarbij ondersteuning op uw project vanzelfsprekend is. De uitgebreide technische kennis betreffende aangeboden materialen in combinatie met scholing, kennis en ervaring in de installatiewereld zorgen ervoor dat klanten van CV Deals hun wensen in vervulling zien gaan. Het uitgangspunt hierbij is maximaal rendement, een beter milieu, en een gunstige investering met uitstekende garantie voorwaarden.

CV Deals voor o.a.; -CV Onderdelen -Gashaard Onderdelen -Boiler Onderdelen -Geiser Onderdelen -Luchtverwarming Onderdelen -Ventilatie Onderdelen en materialen -Pompen -Radiatoren -Leidingsystemen -Knelkoppelingen -Installatiematerialen -Vloerverwarming -Thermostaten (o.a. bedienbare middels een app!)

Internet is inmiddels een breed geaccepteerd medium voor de consument om aankopen te doen. Dat vertrouwen is met name tot stand gekomen doordat er vanuit overheidswege strenge controles zijn op de wijze waarop webwinkels haar producten aanbieden en verkopen. CV Deals doet daarom altijd haar uiterste best om de regels van de wet ‘kopen op afstand’ na te leven, de privacy van de klant te waarborgen en deze ook in geval van klachten zo goed mogelijk te helpen.